December 2, 2019

WWW.CERAMICAL.RO

Yey, de curând am terminat lucrul la site-ul nostru cu ceramică, și acum poate fi arătat la lume!ceramical-website-obiecte-de-lut-lucrate-pe-roata-olarului


Mândri tare de minunatele noastre vase lustruite manual, înnegrite natural și glazurate gestual; am reușit să creăm o platformă online, cu povești despre olărit și despre noi, de unde puteți lua acasă frumusețilece s-au născut din câte un bulgare de pământ și s-au desăvârșit ca obiecte bune de iubit și de păstrat. A se citi că pot fi cumpărate pe bani, peșin, cash, card, OP, not bitcoin, acceptăm găini, cocoși, copăcei, troc practic. 

Lucrăm lutul pe roată olarului așa cum făceau meșterii pe vremuri...(din păcate din ce în ce mai puțini în zilele noastre), apoi este trecut prin piatră și prin foc, și este bun de folosit la casa omului.

Chestiunea asta cu olăritul sau învârtitul lutului este una a contradicției logice, trebuie să folosești o combinație provocator de echilibrată între forță și tandrețe, să reușești să domesticesti și să dirijezi o formă nedefinită care are și ceva voință proprie. Clar este că trebuie să fii foarte relaxat, și asta se învață, ca la yoga.

De aceea ne place să spunem că Noi învârtim pământul. :)

Statementul nostru spune cam așa:

"Ceramical este o colecție de vase din lut născută din dorința de a îmbrățișa un ritm mai încet al vieții, un ritm apropiat de natură și de oameni faini. Vă invităm să savurați momentele de zi cu zi care vă aduc fericire – să împărtășiți povești cu oameni dragi cu o prăjitură delicioasă în față, să beți un pahar de vin la o lumină difuză și cu o muzică bună. Ceramical va ajută să va bucurați de plăcerile simple."

În câteva cuvinte mai spunem și așa:

Suntem un brand de ceramică cu viziune contemporană ce pune în prim plan creativitatea și nelimitatele posibilități ale unei tradiții pur românești.

ceramical-lidia-alina-nicolae-roata-olarului

Tot felul de noutăți și lucruri interesante din atelier, din spatele scenei și despre viața cu acest meșteșug puteți urmări pe Facebook  https://www.facebook.com/ceramical/ și pe Instagram https://www.instagram.com/_ceramical_/.

Mulțumesc pentru atenție!
No comments:

Post a Comment